Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedrada082024

Перше засідання педагогічної ради коледжу у 2024-2025 н.р.

З початком навчального процесу у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулось перше засідання педагогічної ради коледжу у 2024-2025 н.р. Засідання розпочалося з хвилини мовчання, якою присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів та мирних жителів, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Директор коледжу привітав колектив від імені президента університету Григорія КАЛЕТНІКА та ректора Віктора МАЗУРА, побажавши успішного навчального року, наснаги та мирного неба над головою. Особливу увагу Олег Васильович звернув на те, що за підтримки керівництва Вінницького національного аграрного університету коледж готовий до нового навчального року.

Вже традиційно не залишили без уваги і ювілярів, яких нагородили грамотами.

Важливою подією стала передача прапору колективу коледжу від батька студента та його побратимів, які захищають нашу державу. Прапор переданий викладачу дисципліни «Захист України» Юрію СЕНЧЕНКО.

Згідно порядку денного виступив Дмитро ПРИСЯЖНЮК, заступник директора з навчальної роботи, задля затвердження плану засідань педагогічної ради Ладижинського фахового коледжу ВНАУ на 2024-2025 н.р. та навчальних планів підготовки здобувачів фахової перед вищої освіти денної і заочної форми навчання.

З планом навчально-виховної роботи науково-педагогічного колективу на 2024-2025 н.р. виступили Олена МИСЬКО, заступник директора з виховної роботи та Дмитро ПРИСЯЖНЮК, заступник директора з навчальної роботи. Бажаємо педагогічним працівникам терпіння та успіхів у новому навчальному році!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}