Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W7

Перший крок до обраної професії

Цей день завжди особливий для Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету!

1 серпня став днем початку нового навчального року, адже саме сьогодні в актовій залі коледжу відбулася традиційна "Посвята в студенти 2023» - чарівний момент наповнений емоціями та враженнями для першокурсників і їхніх батьків.

Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять загиблих громадян України. Ведуча заходу із задоволенням представила присутнім студентів-першокурсників. Студенти нового набору на чолі з кураторами пройшли до актової зали під оплески присутніх.

Розділити свято з дружньою коледжанською родиною завітали Віталій Яропуд – к.т.н., доцент кафедри машин та обладнання сільськогосподарського виробництва інженерно-технологічного факультету, декан інженерно-технологічного факультету Вінницького національного аграрного університету, Сергій Несвятий та Дмитро Альчук - заступники начальника Гайсинської районної військової адміністрації, Оксана Чорнокозинська - головний спеціаліст Гайсинської районної військової адміністрації.

Традиція зустрічати колег та друзів хлібом та сіллю живе віками! З любов’ю та гордістю хлібодарного Поділля студенти вручили красені-короваї, вирощені на полях навчального господарства коледжу!

З надихаючим, сповненим добрих побажань вітальним словом звернувся до першокурсників д.т.н., професор, директор коледжу Олег Цуркан та зазначив, що цей день завжди особливо хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до здобуття нових знань. Олег Васильович побажав усім наснаги, успіхів у навчальному процесі та новому навчальному році.

З вітальним словом до першокурсників звернувся декан інженерно-технологічного факультету Вінницького національного аграрного університету Віталій Яропуд.

— Сьогодні маю дуже відповідальне доручення від керівництва Вінницького національного аграрного університету - президента ВНАУ Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура - привітати вас з цією подією - сказав Віталій Миколайович. - Керівництво університету надзвичайно цінує високий рівень педагогічного колективу Ладижинського фахового коледжу ВНАУ - відповідальні люди, фахівці своєї справи. І вірю, що всі свої знання вони передадуть вам, студентам. Ви ніколи не пошкодуєте, що провели роки юності у стінах коледжу, а також наголосив на тому, що знання, які отримують студенти у коледжі є сильним фундаментом при вступі до університету.

Слова настанови, найщиріші побажання незабутніх студентських років пролунали також і від заступника начальника Гайсинської районної військової адміністрації Дмитра Альчук, який побажав творчої наснаги, нових звершень та перемог в новому навчальному році.

Почесну місію вручення першокурсникам символічного Ключа знань навчального закладу та залікових книжок – першого документа, що засвідчує статус студента, із задоволенням доручили декану інженерно-технологічного факультету Вінницького національного аграрного університету Віталію Яропуду та директору Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ Олегу Цуркану.

Усі присутні із задоволенням вітали та приймали в дружню родину коледжу нове поповнення.

Чудовий настрій подарував присутнім заходу відеоролик про наш коледж, який представляє, як студенти отримують професійну освіту та які можливості та умови створені для їх успішної підготовки.

Державний гімн у виконанні головного спеціаліста відділу правового забезпечення Гайсинської районної військової адміністрації Богдани Капкан став гарним доповнення заходу.

Завершився захід загальною фотосесією. Потому студентів запросили у свіжовідремонтовані підготовлені аудиторії на першу виховну годину з кураторами груп.

Колектив Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету вітає першокурсників з початком нового навчального року! Зичимо вам здійснення усіх мрій, миру, Перемоги, невтомного прагнення до знань і яскравих студентських років! Вперед, до нових вершин!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}