Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W73

Проведення лабораторних робіт у виробничих умовах на потужностях нашого стейкхолдера - філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» з дисциплін «Електропривод с.г. машин» та «Електромонтажна практика»

24 жовтня для здобувачів освіти третього курсу Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» було організовано проведення лабораторних робіт у виробничих умовах на потужностях нашого стейкхолдера - філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» з дисциплін «Електропривод с.г. машин» та «Електромонтажна практика». Заняття провели начальник відділу енергетичного забезпечення підприємства Валерій Шубрат, викладач Тамара Величко та лаборант Іван Лазарев.

Під час проведення лабораторних робіт здобувачі освіти закріпили отримані теоретичні знання під час навчання в коледжі у виробничих умовах, ознайомились із приводом послідозбирального транспортера, будовою, технічним обслуговуванням та ремонтом електричних двигунів, роботою мобільної дизельної електростанції. Після чого отримували більш детальні поради і рекомендації по кожному етапу роботи, а потім самостійно виконували індивідуальні завдання.

Отриманий досвід дозволяє студентам встановити взаємозв'язок між вивченим матеріалом та його практичним застосуванням, що підвищує якість навчання та підготовку до майбутньої професійної діяльності.

Навчальний процес став більш цікавим та захоплюючим.

Здобувачі освіти мали можливість в реальних умовах застосувати свої знання на виробничому обладнанні.

Родзинкою даного заходу стало те, що інструкторами в проведенні лабораторних робіт були не тільки працівники господарства, а й студентка четвертого курсу коледжу Катерина Гордійчук, яка зараз навчається за дуальною формою навчання, а також випускники 2023 року відділення електрифікації та автоматизації с.г. господарства Алла Присяжнюк та Олександр Юрченко.

Традиційний на відділенні електрифікації та автоматизації с.г. навчальний тандем «студент-викладач-стейкхолдер» кожного разу набуває більш тісного та практично-орієнтованого спрямування!

Здобувачі освіти вдячні керівництву Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету і МХП за надану можливість цікавої і продуктивної реалізації отриманих теоретичних знань на виробничих потужностях стейкхолдера - філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}