Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Mech

Проведення обласного конкурсу «Кращий за професією (транспортні дисципліни)»

Проведення обласного конкурсу «Кращий за професією (транспортні дисципліни)» серед здобувачів освіти коледжів і технікумів Вінницької області

Відомо, що рівень практичної підготовки є одним із показників конкурентоспроможності кваліфікованого робітника.

Традиційними у коледжі та поза ним стали конкурси - «Кращий діагност», «Кращий за професією», «Моя професія – механік».

Велику роль на шляху до професійного зростання відіграє тісна співпраця навчальних закладів, що готують спеціалістів одного напряму. Ця співпраця можлива завдяки методичним об’єднанням, метою яких є обмін передовим досвідом та пошук нових нестандартних прийомів, методів та форм навчання.

У нашому коледжі був проведений перший етап обласного конкурсу «Кращий за професією» (транспортні дисципліни) - конкурс по спеціальним дисциплінам «Кращий фаховий спеціаліст», який відбувся 5 квітня 2024 року де приймали участь команди 3-х та 4-х курсів.

Готуючись до другого етапу обласного конкурсу «Кращий за професією» (транспортні дисципліни), була створена команда студентів 3 і 4 курсів.

26 квітня 2024 року здобувачі освіти Ладижинського фахового коледжу ВНАУ під керівництвом викладачів Ігоря ПАЛАМАРЧУКА та Сергія СЛЮСАРЕНКА взяли участь в обласному конкурсі «Кращий за професією (Транспортні дисципліни)», де також були представники ще шести фахових коледжів Вінницької області та колектив колег і курсантів Національної академії Національної гвардії України.

Цьогорічний координатор Конкурсу – Вінницький технічний фаховий коледж; організатор конференції є Вінницький транспортний фаховий коледж.

Ретельна підготовка, професійність керівників та старанність здобувачі освіти допомогли зайняти рейтингове ІІІ місце.

Конкурсанти отримали сертифікати учасників обласного конкурсу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}