Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W29

Професіографічна екскурсія до Ладижинського сервісного центру ГУ Пенсійного фонду України для студентів 3-го курсу групи ПТБД-31

8 вересня 2023 року за ініціативи викладачів циклової комісії економічних та інформаційних дисциплін ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» О.В. Григоренко та О.В. Лобуренко відбулася професіографічна екскурсія для студентів 3-го курсу групи ПТБД 31 до Ладижинського сервісного центру ГУ Пенсійного фонду України.

Захід проведено в рамках вивчення дисципліни «Фінанси», а також для розширення знань студентів про діяльність фонду.

Tz%20%281%29

Tz%20%281%29

Начальник сервісного центру А.В. Столбова розповіла студентам історію пенсійної справи, про функції і завдання, покладені на органи Пенсійного фонду та особливості працевлаштування на державну службу. Екскурсія дозволила ближче ознайомитись із багатогранністю роботи фахівців Фонду, напрямами роботи та послугами, які надаються відвідувачам в сервісних центрах, про можливості використання веб-порталу Пенсійного фонду. Особлива увага звертається на забезпечення доступу до послуг для усіх верств населення та людей з обмеженими можливостями.

Алла В’ячеславівна ознайомила присутніх із функціоналом та принципом роботи терміналу електронної черги, завдяки якому процес обслуговування стає максимально швидким та комфортним для відвідувачів; звернула увагу присутніх на пряму залежність розміру майбутньої пенсії від заробітної плати та тривалості страхового стажу.

Наступна локація екскурсії – процес обслуговування громадян, які звернулися до сервісного центру. Студенти ознайомилися із функціоналом та принципом роботи терміналу електронної черги, завдяки якому процес обслуговування стає максимально швидким та комфортним для відвідувачів; перевагами онлайн сервісів (отримання різних видів довідок через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний застосунок «Пенсійний фонд», достовірність яких підтверджується QR-кодом).

По завершенню екскурсії майбутніх випускників запросили долучитися до команди сервісного центру управління Пенсійного фонду України та побудувати там успішну кар’єру.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}