Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Agrianalytica

Співпраця з командою Agrianalytica для розширення практичних навиків роботи студентів

Agrianalytica – лідер вітчизняного ринку в сфері комплексних IT-рішень для аграрного сектору, яка забезпечує побудову нових комунікаційних зав’язків між суб’єктами аграрного ринку, надає малому та середньому бізнесу інструменти для ефективного ведення діяльності.

Онлайн-платформа завдяки онлайн-продуктам Agri:Бухгалтерія; Agri:Бізнес-план; Agri:Бухгалтерія+Управління виробництвом у доступний та зручній для використання формі допомагає фермеру стати зрозумілим для держави, банку, постачальника чи інвестора. Вона забезпечує можливість об'єднати в єдину систему аграріїв з фінансовими інститутами, постачальниками, покупцями, консультантами, інвесторами, страховими компаніями. Завдяки «Кабінету Аграрія» сільгоспвиробник за лічені хвилини може обрати необхідні йому матеріально-технічні ресурси, подати заявку на фінансування у різних банківських установах, отримати державну підтримку.

Агросектор потребує не тільки інноваційних ІТ-рішень, а й спеціалістів, які б забезпечували консультування та інформаційно-технічний супровід у питаннях ведення бухгалтерського обліку, тому зважаючи на переваги саме цей онлайн продукт був обраний викладачами економічних дисциплін для набуття практичних компетентностей ведення автоматизованого фінансового та податкового обліку майбутніми фахівцями в процесі вивчення освітньої компоненти «Інформаційні системи і технології в обліку». Сучасні особливості обліку в агросекторі диктують свої правила для молодих фахівців на ринку праці, тому здобувати досвід необхідно вже сьогодні.

Розробники програми надали можливість викладачам циклової комісії економічних та інформаційних дисциплін Ладижинського фахового коледжу ВНАУ навчитися користуватися онлайн-програмою «Agri:Бухгалтерія» та використовувати її у навчальному процесі шляхом проходження онлайн-тренінгу від компанії Agrianalytica.

Викладачі коледжу опановували нову програму для організації та ведення бухгалтерського обліку в аграрних формуваннях - «Agri:Бухгалтерія». Наявність спеціальних розділів: виробництво (рослинництво, тваринництво), облік сівозмін, полів, сільськогосподарської техніки, готової продукції, розрахунків з пайовиками та інше, суттєво виділяє цю програму на фоні програмних продуктів інших компаній. Функціонал платформи «Agrianalytica» пристосований саме для планування та ведення агробізнесу, обліку виробничих процесів та організації торгівлі сільськогосподарською продукцією, одержання консультацій від експертів.

Викладачам циклової комісії було надано безкоштовний доступ до зазначених програмних продуктів та методичний матеріал для розв'язання практичних ситуацій, побудований від введення початкових залишків до складання заключного балансу та формування фінансової звітності.

Щиро вдячні компанії ТОВ «АгріАналітика» за співпрацю та якісну організацію курсів підвищення кваліфікації. Одержані знання є потужним інструментом в забезпеченні подальшої цифровізації облікових процесів, плануються до впровадження при викладанні освітніх компонент економічного спрямування для здобувачів освіти. З метою подальшої співпраці прийнято рішення включити вивчення згаданої онлайн-програми в якості практичного інструменту з автоматизації обліку в аграрних формуваннях в робочі програми дисциплін «Інформаційні технології в обліку», «Фінансовий облік», що викладаються для фахових молодших бакалаврів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}