Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W61

Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків.

Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші події, є бажання рухатися вперед, досягати більших успіхів й здобувати перемогу.

У Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету постійно проводяться заходи для студентів, у яких група ПТБД-21, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», бере активну участь.

З великим ентузіазмом студенти прийняли участь в зборі макулатури. Чотири дні студенти затратили для збору. Картон, застаріла література, використаний папір все було спаковано та підготовлено для здачі. Всі студенти групи прийняли активну участь. Результатом спільної праці та великих зусиль стала перемога у зборі макулатури – 1436 кг та нагорода - сертифікат на поїздку до міста Вінниці.

3 жовтня студенти відвідали м. Вінницю - обласний центр, який сьогодні постійно зростає, набуває європейських рис, розвивається, як адміністративний та підприємницький центр області, органічно пов’язаний з іншими регіонами держави.

Сьогодні, м. Вінниця - це найкомфортніше та найінноваційніше місто для життя в Україні. У цьому впевнились студенти групи ПТБД-21 відвідуючи різні локації. Вдало поєднуючи розваги та навчання студенти-підприємці мали можливість ознайомитись із комп’ютеризованою системою «Льодового клубу», сервісним обслуговуванням та маркетинговою політикою закладу, різними видами реклами, що використовує клуб та оцінити графік роботи.

Найбільше задоволення студентам звичайно принесло безпосереднє катання на ковзанах - це чудовий спосіб оздоровитись та активно і весело провести час.

Пройшовши головною артерією міста, вулицею Соборною, прикрашеною монументальними спорудами, величними будівлями різних історичних епох, студенти мали можливість оцінити, як поєднується підприємництво минулих епох та сьогодення. Поряд із старовинними відреставрованими будівлями розташовані сучасні торгові центри та бутики, при цьому не порушуючи єдиної архітектурної картини.

Теоретичний матеріал з дисципліни «Організація та технологія торгівельних процесів» закріплювали при відвідуванні торгівельного центру «Мегамолл». Разом з викладачем дисципліни Оленою Лобуренко відвідали супермаркет «Сільпо», що є однією з найбільш крупних національних продовольчих мереж.

Студенти групи та куратор завдячують адміністрації коледжу та профспілковій організації за організовану поїздку.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}