Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Hakaton

Студентський ХАКАТОН ІДЕЙ

Студентський ХАКАТОН ІДЕЙ

Хакато́н — захід, під час якого різні спеціальності інтенсивно й згуртовано разом працюють над розв'язанням якоїсь проблеми або створенням нового додатку чи сервісу.

Вже не перший рік МХП проводить студентські хакатони – конкурси ідей. Цього року в ньому взяли участь і студенти спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету: Вероніка Слєпко, Мирослав Видмиш та Назар Паламарчук, які навчаються за дуальною формою на ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Вітаємо Мирослава Видмиша (групи Е(МБ)-21) із зайнятим І місцем, а Вероніку Слєпко (студентка групи Е-41) і Назара Паламарчука (студента групи Е(МБ)-21) – за зайняті ІІІ місця.

Хакатон відбувався протягом 3 днів у готелі “Вutterflies”. Різні спеціальності були присутні, такі як КІП, електрики, технологи виробництва та механіки. Щоб навчитися комунікувати з новими людьми, студентів розділили на 5 команд, в кожній з яких були різні спеціальності. Тема завдання обиралась шляхом естафети.

Після вибору теми, студентам презентували як правильно виконати завдання і до кого можна буде звернутися. В кожної групи був свій ментор (керівник), який вислуховував пропозиції вирішення завдання та направляв в правильне русло. Також він міг за хорошу ідею або за комунікацію приклеїти наліпку на бейдж, яка слугувала в подальшому +1 балом.

При презентувані теми кожен учасник розповідав якусь частину презентації, таким чином показуючи, що команда згрупована та може підтримати один одного.

Загалом хакатон - це можливість навчитися працювати з новими людьми та розвивати свої здібності при розгляданні якоїсь теми та вирішення проблеми.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}