Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W17

Сучасна аудиторія – запорука підготовки високоякісних спеціалістів!

Не так давно у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету запрацювала навчальна аудиторія «Механізація переробки і зберігання сільськогосподарської продукції», створена в рамках реалізації програми «Бізнес і освіта» за підтримки керівництва Вінницького національного аграрного університету та агрохолдингу МХП, яка оснащена сучасним обладнанням. Студенти мають змогу досконало вивчити технологічні процеси в птахівництві. В даній аудиторії проходять заняття з технічних дисциплін, як лекційні, так і лабораторні.

8 серпня 2023 року викладачем Тамарою Величко була проведена лекція з дисципліни «Електропривод сільськогосподарських машин» в групах Е-31 і Е-32, на яку також був запрошений завідувач відділення електрифікації та автоматизації с/г Іван Котик. Іван Іванович розповів студентам про тісну співпрацю коледжу із агрохолдингом МХП та історію створення даної аудиторії. Далі студенти змогли розглянути будову електроприводів установок та побачити їх в дії: кормороздавача, транспортера тощо. Діюча модель кормороздавача була виконана випускником відділення електрифікації та автоматизації с/г Віталієм Наконечним за темою його дипломного проєкту під керівництвом начальника дільниці служби енергозабезпечення Філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» Валерія Шубрата в рамках дуальної освіти.

Спільними зусиллями ми створили комфортне середовище, де студенти проходитимуть навчання, професійну підготовку та закріплюватимуть здобуті теоретичні знання.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}