Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ekonom

Тиждень циклової комісії економічних та інформаційних дисциплін

У рамках тижня циклової комісії економічних та інформаційних дисциплін для студентів другого та третього року навчання спеціальності «Облік і оподаткування» було проведено гостьову лекцію з головним бухгалтером ТОВ "Енерго Лайн" Лілією Дорошенко, яка має майже 20 років практичного досвіду і пройшла свій шлях від студентки коледжу до фахівця, який працював з первинними документами, вів облік основних засобів, заробітної плати та ПДВ.

Лілія Вікторівна поділилася досвідом щодо використання в бухгалтерії основних програмних продуктів – «BAF», «M.E.DOK», «1C», «Вчасно», їх перевагами та недоліками. Також на практичних прикладах було розглянуто порядок реєстрації податкових накладних, у т.ч. при імпортних операціях, порядок визначення та сплати податкового кредиту та зобов'язання з ПДВ.

Здобувачі освіти отримали практичні поради щодо подальшого працевлаштування та відповіді на усі свої питання від професіонала своєї справи. Дякуємо Лілії Дорошенко за цікавий матеріал, поради та досвід!

Також у рамках тижня циклової комісії викладачі і куратори груп студентів першого та другого року навчання спеціальності «Підприємництво та торгівля» Тетяна Баланчук та Олена Лобуренко, а також студентів першого року навчання спеціальності «Облік і оподаткування» Тетяна Тихонова провели квест-гру «Офісні перегони».

Метою гри було навчити майбутніх офісних працівників знімати напругу, розвантажувати мозок, переключатися на інший вид діяльності. Окрім цього квест-гра допомогла студентам навчитися створювати приємну дружню атмосферу в офісі, відчувати взаємопідтримку, працювати колективно з метою досягнення найбільшого ефекту.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}