Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W14

У Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ обрали нового голову студентського парламенту!

За результатами таємного голосування з великим відривом майже у два рази перемогу здобув студент 2 курсу, спеціальності «Агроінженерія» Максим Горбатюк. Студентство коледжу надало перевагу чіткій та лаконічній передвиборчій програмі Максима. А головне, що в нього є бажання поліпшити життя та процес навчання студентів і зробити його насиченішим, яскравішим та спортивним.

Вітаємо Максима з перемогою на виборах голови студентського парламенту! Це вагомий здобуток та важливий крок у його студентській кар'єрі. Новообраний голова студентського парламенту має велику відповідальність і можливість внести позитивні зміни у життя студентської громади.

Максим має можливість об'єднати студентів, почути їхні потреби та ідеї, а також сприяти вирішенню питань, що стосуються навчання, студентського дозвілля. Його лідерські якості та здатність працювати в команді допоможуть створити позитивну та продуктивну атмосферу серед студентів.

Бажаємо Максиму успіхів у його новій ролі та впевнено йти вперед, сприяючи зростанню студентського парламенту та добробуту всієї студентської спільнот

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}