Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W3

У Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ стартувала вступна кампанія – 2023

30 червня 2023 року приймальна комісія Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету радо відкрила свої двері для абітурієнтів.

Доктор технічних наук, професор, директор коледжу Олег Цуркан привітав присутніх від імені Президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура, ознайомив з досягненнями коледжу і побажав абітурієнтам старанно здобувати знання та впевнено йти до своєї мети. Абітурієнти, які були першими, хто подав свої документи, отримали подарунки, які стануть у пригоді під час навчання, допоможуть вести записи та зосередитися на успішному навчанні.

Абітурієнт Олександр, який виявив бажання здобути спеціальність «Агрономія», завітав до нас з міста Вінниця. Це чудовий вибір, оскільки агрономія є важливою галуззю, що сприяє розвитку сільського господарства. Бажаємо абітурієнту успіхів та здійснення його мрії стати агрономом.

Також до нас завітав абітурієнт Іван з села Василівка, який успішно завершив навчання в школі з відзнакою. Це свідчить про його високий рівень знань і старанність у навчанні. Бажаємо Івану успішної адаптації до студентського життя, здобуття глибоких знань у галузі агроінженерія та здійснення своїх професійних задумів.

Денис, абітурієнт з смт. Тростянець, прагне здобути нові знання і досягти високих здобутків у своїй майбутній професії за спеціальністю «Агроінженерія».

Дорогі абітурієнти, ми з нетерпінням чекаємо, коли ви станете частиною дружньої коледжанської родини. Бажаємо успіхів під час вступних випробувань!

А щоб не пропустити актуальні оголошення та новини, запрошуємо приєднатися до нас у соцмережах: Instagram – @lkvnau та у Facebook – https://www.facebook.com/groups/lfkvnau та відвідати сайт lad.vnau.com.ua/

Контактний телефон: 097-668-3-668.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}