Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Menzul

Ігор МЕНЗУЛ

Енергійність, завзятість, наполегливість та ентузіазм – якості, притаманні багатьом студентам Ладижинського фахового коледжу ВНАУ. Один з них, Ігор МЕНЗУЛ, уродженець село Клебань Тульчинського району та студент 4 курсу, який навчається за спеціальністю «Агрономія». Ігор нагороджений Відзнакою Президента Вінницького національного аграрного університету Григорія КАЛЕТНІКА «Кращий студент коледжу» за особливі досягнення в навчанні та активну участь у громадському житті коледжу.

Юнак постійно працює над підвищенням свого професійного рівня, активно долучаючись до виконання різноманітних завдань стосовно своєї спеціальності.

- Я активно працюю на дослідницьких ділянках навчального господарства, - говорить Ігор Мензул. - Допомагаю в організації роботи на полі під час проходження виробничої практики, виконую доручення на господарстві.

Як староста, починаючи з першого курсу, студент користується повагою та авторитетом не тільки серед студентів, а й серед викладачів. Добросовісно виконує доручення куратора групи. З початку 4 курсу він перейшов на дуальну форму навчання, на підприємстві ПрАТ «Зернопродукт МХП». Під час перебування на дуальній формі здобуває новий досвід та більш детально вивчає технології вирощування сільськогосподарських культур.

Незабаром Ігор завершить навчання у коледжі і розпочне новий етап свого життя - навчання у Вінницькому національному аграрному університеті. Бажаємо успіхів та нових досягнень!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}