Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Innovatsii

Інновації в дії: студенти пізнають сучасний агросектор

Вінниця, 23-26 червня 2024 року – студенти Ладижинського фахового коледжу ВНАУ отримали унікальну можливість познайомитися з інноваціями та передовими технологіями, що використовуються в сучасному агросекторі України. Вони стали учасниками програми MHP AGRI Future 2.0, організованої одним з провідних агрохолдингів країни – ПрАТ «МХП».

За результатами конкурсного відбору до програми потрапили студенти, які навчаються за спеціальностями: «Агрономія» – Юлія БОНДАРЧУК та «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» - Іван ЦУЦМАН.

Цього року MHP AGRI Future вдруге підтвердила статус однієї з найважливіших подій для розвитку молодих кадрів в аграрній сфері України. Захід, організований ПрАТ "МХП", став майданчиком для обміну знаннями, досвідом та ідеями щодо майбутнього агросектору, об'єднавши студентів, аспірантів, досвідчених фахівців, підприємців та науковців.

Під час заходу студенти відвідали різноманітні семінари, воркшопи та панельні дискусії, де обговорювалися такі важливі теми, як цифровізація та діджиталізація технологічних процесів агропромислового комплексу, сталий розвиток аграрного сектору економіки, інновації у вирощуванні сільськогосподарських культур та тваринництві.

Учасники програми MHP AGRI Future 2.0, організованої ПрАТ "МХП", високо оцінили рівень організації заходу та його практичну спрямованість. Програма дала їм не лише теоретичні знання, але й чітке розуміння, які компетентності та навички необхідні для побудови успішної кар'єри в аграрному секторі.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}