Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W62

Історична гра «Хто зверху?»

Важливим напрямком виховної роботи у коледжі є національно-патріотичне виховання сучасної молоді як творчих та ініціативних людей. Саме з такою метою у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету було проведено історичну гру «Хто зверху?».

Україна лише 32 роки існує як незалежна країна на мапі світу, але цьому передували кілька століть боротьби українців за право мати свою державу. Так що ж «вдалося» українцям? Що вони «змогли»? На що виявилися «здатні»? Чим вразили світ? На всі ці запитання ми знайшли відповідь в процесі гри тематикою якою була Незалежність України.

У грі приймали участь команда хлопців «Незалежність» та команда дівчат «Ерудит», гра складалась з 8 раундів. Найбільш цікавими для студентів були конкурси «Пантоміма», «Склади діалог за історичними фото», «Розгадай історичний ребус». Студенти мали можливість проявити не тільки ерудицію та знання Історії України, а також акторську майстерність та вміння працювати в команді.

Конкурс провели викладачі історії України Вікторія Немировська та Наталія Піддубна. Гра пройшла в доброзичливій та невимушеній обстановці. Конкурс оцінювали жюрі в складі Євдокія Ткачук та Іван Котик.

По результатам оцінювання перемогла дружба!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}