Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Matemkon

ІІІ Творчий всеукраїнський заочний конкурс фотоколажів та відеоматеріалів «Фізико-математичний портрет моєї майбутньої професії».

Здобувачі освіти другого року навчання спеціальностей «Підприємництво та торгівля», «Облік і оподаткування» та «Енергетика, електротехніка та електромеханіка» Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету, які представили свої роботи у формі фотоколажів, з 1 квітня по 1 травня у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Д. Моторного відбувався ІІІ Творчий всеукраїнський заочний конкурс фотоколажів та відеоматеріалів «Фізико-математичний портрет моєї майбутньої професії».

Приємною новиною стало те, що 10 травня стали переможцями Віктор Соловей та Андрій Колодійчук, студенти спеціальності «Енергетика, електротехніка та електромеханіка», зайняли почесне ІІІ місце у категорії фотоколаж, колективна робота. Їхній фотоколаж "Фізико-математичний портрет електроінженера" вразив журі глибиною розуміння ролі математичних розрахунків. Використовуючи яскраві візуальні образи та креативні підходи, вони змогли відобразити складні взаємозв'язки між точними науками та енергетикою.

За високий рівень підготовки конкурсантів, їх керівники отримали Подяки ректора, а всім учасникам - сертифікат щодо участі в конкурсі, а переможцям – Дипломи.

Ми пишаємося досягненнями наших талановитих студентів і вітаємо їх з перемогою!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}