Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tu%3Bltym10

«Будь яскравим, живи на повну!»

Щорічно в Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету проходить тиждень психології. Цьогоріч він проходив з 18 по 22.02.2019 р. під гаслом «Будь яскравим, живи на повну!», який провела та організувала практичний психолог коледжу Ряба Тамара.

Гарним початком тижня став челендж «Подаруй настрій ближньому», який подарував кожному учаснику море позитивних емоцій та підкреслив дружню атмосферу, як працівників коледжу, так і студентів.

Протягом тижня на першому поверсі навчального корпусу №1 свою роботу не припиняла «Дружня пошта».

Tu%3Bltym9

Вікторина «Інтерв’ю в студента» стала чудовою можливістю для студентів коледжу пригадати хто такий психолог і для чого він необхідний у нашому навчальному закладі.

Одним із ключових проблем сучасності є булінг, тому у коледжі було проведено виховну годину «Стоп булінг!». Долучились до заходу і заступник директора міського центру соціальної служби для сімї, дітей та молоді, начальник відділу соціальної роботи Осінська Лариса, начальник відділу "Ладижинське бюро правової допомоги" Шаран Роман та Головний спеціаліст Дерещук Олександр, які наголосили присутнім студентам на основних причинах виникнення булінгу та як його уникнути.

Робота школи лідерства в рамках тижня психології була особливою, адже кожен із присутніх міг зробити щось своє, щось унікальне: долучитись до створення карти з візуалізації ідей. Емоційне перезавантаження стало знахідкою для любителів складання кубика – рубіка на швидкість та інших розваг, які розвивають інтелектуальні здібності студентів.

Колаж «Будуємо мрію разом» став унікальною можливістю для студентів облаштувати територію коледжу так, як хочеться бачити їм.

Tu%3Bltym4

Гарною можливістю відкрити свій потенціал та дізнатись про себе щось новеньке для всіх бажаючих стала підбірка тестових завдань «Пізнай себе».

Гра «Слідопити» відкрила для студентів коледжу ті аспекти яких вони ще не знали: як про працівників так і про коледж в цілому.

Tu%3Bltym1

На завершення тижня психології Тамара Миколаївна організувала для працівників коледжу тренінг «Подорож до себе» де кожен із присутніх зміг відзначити свої позитивні якості, визначити свій творчий та емоційний потенціал.

В цілому тиждень пройшов жваво, позитивно, пізнавальна та цікаво.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}