Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Comp1

«АгроКомплекс 2019»

«АгроКомплекс» – міжнародна виставка ефективних рішень для аграрного бізнесу, яка презентує весь комплекс передових технологій для підвищення конкурентоспроможності виробництва відповідно до світових викликів та глобальних змін.

30 жовтня завідувачі відділень: Дідик Іван, Пелешок Сергій, викладачі: Слюсаренко Сергій, Павловський Дмитро та студенти Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету відвідали цю масштабну та унікальну виставку.

Comp3

Експонати виставки було розміщено по павільйонах та розбито по секціях, що дало можливість ознайомитись з останніми досягненнями, інноваціями світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, обладнанням для ремонту і технічного сервісу, новітніми запчастинами, технологіями точного землеробства і агроклімату, обладнанням і технологіями для рослинництва, агрохімією, хімзахистом і насінництвом різних сільськогосподарських культур. У рамках виставки відбулась зустріч з представниками та дилерами провідних компаній агроринку, в яких вони з радістю презентували себе і демонстрували новинки техніки та обладнання.

Comp2

«АгроКомплекс 2019» покликаний не тільки продемонструвати нові прогресивні рішення, досягнення провідних машинобудівних компаній, але й представили широкому загалу інноваційний освітньо-діловий формат виставкового заходу.

У ході виставки розглядались актуальні на даний час науково-практичні питання аграрної сфери.

Цікавим та пізнавальним було й спілкування відвідувачів виставки з представниками різних компаній.

Comp4

Такі заходи дають змогу відкрити для кожного викладача, лаборанта і студента коледжу нові знання, розглянути потужності виробництва сільськогосподарських машин світових лідерів на аграрному ринку та отримати неоцінений досвід, що дозволить покращити навчальний процес та змінить уявлення про освітньо-виробничі тенденції розвитку аграрного сектору кожного відвідувача.

В рамках поїздки було проведено ознайомлювальну екскурсію у метрополітені та головній вулиці Києва – Хрещатик.

Comp5

І працівники і студенти коледжу отримали масу задоволення, нові враження та емоції, які стануть неоціненним надбанням у навчальному процесі коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}