Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
2020atest

Атестація педагогічних працівників

24 квітня у Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету була проведена чергова атестація педагогічних працівників.

Цей рік став для нас викликом. Нові реалії часу вимагають від нас змін. Вже декілька тижнів усі навчальні заклади вчаться працювати дистанційно. Тому атестацію було проведено в режимі он-лайн, користуючись платформою Skype.

Педагогічні працівники, які проходили атестацію, долучались до роботи через мережу Інтернет та спілкувались із членами атестаційної комісії.

Голова атестаційної комісії, директор коледжу О.В.Цуркан послідовно зачитував характеристики викладачів та їх здобутки в міжатестаційний період. Члени комісії долучались до обговорення, задавали питання та надавали рекомендації на подальшу роботу.

Атестацію проведено на основі комплексної оцінки рівня кваліфікації, педагогічної майстерності та результатів педагогічної діяльності викладачів.

Атестаційна комісія злагоджено провела засідання в новому форматі та за результатами голосування, підтримала підтвердження та присвоєння кваліфікаційних категорій педагогічним працівникам.

Вітаємо наших викладачів, бажаємо подальших успіхів у педагогічний діяльності.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}