Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20zl1

Фінал ХІ Культурно-мистецького фестивалю «З любов'ю до батьківської землі 2020»

Цьогорічний всеукраїнський онлайн-конкурс Вінницького національного аграрного університету "З любов'ю до батьківської землі-2020", заснований президентом Вінницького НАУ Григорієм Калетніком, виявив чимало талантів. З року в рік масштаби фестивалю збільшуються і цьогоріч він об’єднав понад 300 учасників з 11 областей України.

16 червня 2020 року Ладижинський коледж Вінницького НАУ з вітальним візитом відвідали проректор з виховної та гуманітарної політики Вінницького НАУ Любов Спірідонова, директор центру культури та дозвілля Дар’я Погребняк , які від імені президента університету Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура привітали учасників та переможців фестивалю ексклюзивними подарунками, дипломами та побажали студентам та учням міста успіхів в отриманні знань, активної життєвої позиції, енергії, активного руху вперед до нових звершень.

Нагородження переможців проводилося відповідно до карантинних вимог у номінаціях: "Вокал" дипломом І ступеня нагороджено вокальне чоловіче тріо «Сузір'я»; дипломом ІІІ ступеня у номінації "Хореографія" – Кирилюк Анастасію і Савченко Вікторію; диплом ІІ ступеня у номінації "Інструментальна музика" – саксофоніста Маляра Богдана, хореографічний колектив коледжу «Еталон» посів ІІІ місце у номінації "Хореографія". За декламування віршів учениця Ладижинської школи №4 Гаврилюк Ірина нагороджена дипломом ІІ ступеня, а Сташевська Ольга - дипломом ІІІ ступеня у номінації «Театральне мистецтво». Дипломанти конкурсу: Довгань Антон, Ткач Юлія, Ольхова Софія, Волкова Валерія, Бунькова Таня, Щербина Кіра, Мрочко Іра, М’ягка Валерія.

20zl2

20zl3

Радісним є те, що попри ситуацію у країні захід відбувся у новому форматі – дистанційному, за це хочеться подякувати керівництву Вінницького НАУ Григорію Калетніку та Віктору Мазуру. Прийміть низький уклін від студентів та викладачів коледжу, адже проведення фестивалю об'єднує нас у велику дружню родину, з року в рік дарує відчуття неймовірного задоволення, радості та щастя! Велике спасибі проректору з виховної роботи та гуманітарної політики Любові Спірідоновій, директору центру культури та дозвілля Дар’ї Погребняк за супровід та організацію.

Нагороди вручені! Молодь з нетерпінням чекатимеме того дня, коли Мистецький фестиваль «З любов'ю до батьківської землі» відбудеться у дружньому колі університетської родини Вінницького національного аграрного університету, щоб знову пережити яскраві емоції!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}