Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 pro 1

Проєкти коледжу

У процесі своєї діяльності викладачі Ладижинського коледжу Вінницького національного університету працюють не тільки на освітньому поприщі, а й прагнуть до покращення умов навчання студентів та удосконалення матеріально-технічної бази нашого навчального закладу. Завдяки таким ініціативним групам коледж приймає участь в різних конкурсах та проєктах.

За роки плідної праці наші спеціалісти подали заявки на реалізацію восьми проєктів: Освітньо-інтелектуальний простір, Бізнес-школа, Автошкола, Сонячне освітлення, Лабораторія «Цікаві науки», Спортивний майданчик для працівників і студентів коледжу, Лабораторія «Інноваційна енергетика» та не завжди участь в конкурсах є запорукою перемоги. Хоча всі ці проекти поки що залишаються не реалізованими, але є перспектива зробити це в майбутньому.

За запрошенням міської ради представники коледжу Величко Т.Г., Прокопенко Н.А. та Нагачевська С.М. прийняли участь в міжнародному конкурсі «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС PLEDDG CANADA) де відбулося обговорення та консультації стосовно написання, розробки та подання проєктів.

Коледж прийняв участь в програмі «Місто своїми руками», яку щороку оголошує компанія ДТЕК через Агенцію місцевого розвитку м. Ладижин та зайнявши І місце реалізував свій проєкт «Безпечний коледж». Перемога дала можливість встановити відео нагляд по території коледжу та забезпечити комфортне перебування на ній працівників,студентів та жителів міста.

Плануємо на перспективу працювати в напрямку розробки все нових і нових проєктів, які будуть створювати комфортні умови роботи, навчання та крокувати в ногу з часом.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}