Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 rezume 1

Пишемо резюме разом

У навчальному процесі нетрадиційні методики вивчення дисциплін посідають одне із центральних місць у наданні якісних освітніх послуг кожного навчального закладу. Для студентів-випускників важливою дисципліною є «Професійна орієнтація випускників» одним із методів викладання якої є спілкування із спеціалістами, які працюють в різних галузях та можуть розповісти про умови прийняття на роботу, порядок працевлаштування, специфіку роботи. Також під час навчання студенти мають змогу отримати інформацію про законне працевлаштування, розглянути основні нормативно-правові документи в яких це закріплено.

Більшість студентів після завершення навчання в коледжі обирають подальше навчання у Вінницькому національному аграрному університеті, але форма здобування освіти не завжди денна, частіше навчання поєднується із роботою на виробництві.

Кожне працевлаштування починається з вдало складеного резюме, тому 10 лютого 2020 року в Ладижинському коледжі Вінницького національного агарного університету для студентів 4-го курсу відділення «Електрифікації та автоматизації с.г.» викладачем Прокопенко Наталією Анатоліївною було проведено заняття на яке були запрошені представники Ладижинської міської філії Вінницького обласного центру зайнятості, адже ця структура є першим інформаційним джерелом для населення щодо працевлаштування. Начальник відділу по роботі з роботодавцями Кравчук Тетяна Юріївна ознайомила студентів з вакансіями для працевлаштування на підприємствах міста Ладижина, Попель Оксана Іванівна – завідувач сектору активної підтримки, яка розповіла про можливість проходження профорієнтаційного тестування з метою оцінити можливості кожного студента та перспективу його працевлаштування і Бежевець Юлія Сергіївна – провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями наголосила на основних вимогах сучасного роботодавця, правила успішного проходження співбесіди та порядок складання відеорезюме.

Україна стоїть на порозі великих реформ, тому з’ясувати всі особливості роботи центру зайнятості, мати унікальну можливість отримати консультацію та допомогу від працівників служби, ознайомитись із особливостями написання резюме стало основною метою заняття.

Студенти обговорювали отриману інформацію та задавали багато запитань. Питання стосувались вакансій по працевлаштуванню, пільг для людей без досвіду роботи, оплату праці, виплатам по безробіттю та умовах їх отримання.

На сьогодні в Україні створюється єдина база, де роботодавці будуть мати можливість запросити на роботу людину після перегляду відеорезюме. Можливість розмістити інформацію про себе на сторінках інтернет ресурсів по працевлаштуванню може дати гарний старт в побудові успішної кар’єри.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}