Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 suzirya

Гордість коледжу - тріо "Сузір'я"

У сучасному світі кожен із нас шукає можливість знайти себе в суспільстві. Хтось шукає себе у навчанні, хтось - у мистецтві, а хтось - у художній самодіяльності. Це сприяє не тільки розвитку таланту, а й допомагає здобути безцінні навички роботи із публікою.

В Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету студенти крім того, що здобувають професію ще й приймають участь в художній самодіяльності. Прикладом цього вже багато років є вокальний ансамбль «Сузір'я», художній керівник Стецюк Андрій, головний напрямок роботи, якого полягає в тому, щоб навчити вокальним здібностям, артистизму, виховати художній смак, культуру, розвиток творчих здібностей студентів.

В репертуарі ансамблю багато різноманітних музичних творів (естрадні,народні,класичні). Крім сольних виступів Андрій Петрович займається підготовкою дуетів, тріо, квартетів.

Учасники ансамблю приймають активну участь в святкових концертах, фестивалях, які проходять в навчальному закладі, місті та області.

Однією з найочікуваніших подій для студентської молоді є обласний фестиваль «З любов'ю до батьківської землі», який вже десять років проводиться у Вінницькому національному аграрному університеті за підтримки наукового консультанта, д.е.н, професора, академіка НААН України, президента ННВК "Всеукраїнського науково-навчального консорціуму" Калетніка Григорія Миколайовича призерами якого в 2019 році стали учасники ансамблю «Сузір'я».

Творча наснага, майстерність, харизма, душевність виконання заворожує та не залишає нікого із слухачів байдужим.

Ми бажаємо вам нових творчих здобутків, дякуємо за чудовий настрій та незабутні враження від кожного вашого виступу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}