Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 senc

Викладач ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» вшанований відзнакою «Людина року – 2020»!

Знайти себе в житті, займатися улюбленою справою та отримувати радість від роботи поталанило викладачу Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» Юрію Сенченку.

Високій нагороді передував великий трудовий шлях. Понад тридцять років свого життя Юрій Сенченко присвятив вихованню молодого покоління і залишається вірним своєму покликанню і донині. Юрій Сенченко працює в коледжі починаючи з 1990 року. За цей час він зарекомендував себе активним і наполегливим у досягненні покладеної мети працівник.

Військовий, офіцер запасу, майор у часи становлення України як незалежної держави викладав дисципліну «Допризовна підготовка юнаків» та «Фізичне виховання», а сьогодні працює викладачем дисципліни «Захист України».

Як людину виняткової порядності і чесності Юрія Сенченка обрали головою Первинної профспілкової організації коледжу.

За сумлінну працю і високий професіоналізм саме Юрія Анатолійовича, у свій час, було призначено першим начальником штабу Цивільної оборони коледжу. На цій відповідальній посаді він гідно пропрацював 10 років, завжди віддано, зі знанням справи ставився до своїх обов’язків.

Працюючи в коледжі Юрій Сенченко отримує велике задоволення від спілкування зі студентською молоддю, радіє їх успіхам у навчанні. За добру вдачу, працьовитість та професійні досягнення Юрія Сенченка високо цінує керівництво коледжу, люблять колеги і поважають студенти!

Юрій Анатолійович вже не уявляє свого життя без улюбленої роботи, яку давно вважає другою домівкою, пишається своєю приналежністю до одного з найкращих навчальних закладів Вінницької області. Адже ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» – це дружній колектив, який не стоїть на місці, щоразу оновлюється, розвивається, поповнюється новими студентами!

Нагорода «Людина року – 2020» – це відзнака досягнень людини, визнання громадою її високих заслуг та особистого внеску у розвиток професії, приклад патріотизму та відданості державі.

Колектив Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» щиро вітає Юрія Сенченка із заслуженою нагородою! Зичить нових професійних досягнень та високих звершень у патріотичному вихованні молоді! Нехай Ваш творчий потенціал та багаторічний досвід і надалі служитимуть на благо коледжу та України!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}