Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 vz lob 1

Економічна компетентність студентів у виробничих процесах

Нещодавно у нашому коледжі спеціаліст вищої категорії, викладач-методист, викладач дисципліни «Економіка сільського господарства, організація агроенергосервісу» Лобуренко Олена Василівна провела для студентів 4-го курсу відділення «Електрифікація та автоматизація сільського господарства» відкрите заняття на тему «Основні та оборотні фонди енергетичних підприємств».

Заняття супроводжувалося такими змістовними елементами навчально-методичного забезпечення як: конспект заняття, роздатковий матеріал, навчальна інтерактивна презентація, відеофрагменти, тестовий матеріал на онлайн-платформі OnlineTestPad.

21 vz lob 2

Пояснення лекційного матеріалу відбувалося на простих, доступних, життєвих, зрозумілих студентам прикладах. Викладач навела багато прикладів застосування нових знань у майбутній професії. Саме тому, між студентами і викладачем був постійний зворотній зв’язок. Викладач ставила питання, які спонукали їх до активного мислення.

Студенти групи Е-41 тезисно конспектували основні визначення і формули. Кожне питання плану заняття закріплювалося вправами, які вони виконували, поділившись попередньо на підгрупи. Олена Василівна вдало підібрала ефективні вправи, у яких студенти розраховували показники використання основних фондів (фондовіддача, фондомісткість, рентабельність).

Матеріал викладено доступно, науково, у логічній послідовності, у оптимальному темпі. Викладач запропонувала студентам на домашнє завдання самостійно розглянути два питання плану лекції. До кожного питання було надано посилання на електронну літературу 2016 р.в.

Отже, заняття проведено якісно, доступно, на високому методичному рівні та є зразковим для обміну досвідом між членами циклової комісії економічних та інформаційних дисциплін, а також показовим для педагогів-початківців коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}