Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 vz nag 1

Формування базових теоретичних знань майбутніх електриків

Минулого тижня викладач електротехнічних дисциплін Нагачевська Світлана Михайлівна провела відкрите заняття для другокурсників відділення Електрифікації та автоматизації с.г. на тему: «Електричні кола постійного струму. Електричний струм та електрична провідність».

Студенти у цьому семестрі поряд із загальноосвітніми предметами розпочали вивчення кількох предметів за спеціальністю, зокрема «Теоретичні основи електротехніки». Це є великою перевагою при підготовці до ЗНО, оскільки ці спецпредмети поглиблюють і систематизують знання студентів з окремих розділів фізики, які вивчалися студентами на першому курсі.

21 vz nag 2

Заняття проведено на високому методичному рівні. Мета заняття досягнута.

На початку заняття актуалізація опорних знань студентів відбулася за допомогою онлайн-тестування. Закони, визначення і формули студенти тезисно конспектували з лаконічної презентації. Окремі поняття провідності та питомого опору викладачем гарно візуалізовано у коротких відеофрагментах.

Кожний пункт плану заняття студенти закріплювали розв’язуванням базової задачі.

Заняття відвідали в межах протиепідемічних обмежень представники адміністрації та досвідчені викладачі циклової комісії електротехнічних дисциплін.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}