Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21atpp

Атестація педагогічних працівників

У п’ятницю, 19 березня у нашому коледжі відбулася чергова атестація педагогічних працівників. Атестаційна комісія в складі 13 осіб у процесі атестації керувалася чинними нормативними документами. Всього атестувалося 27 педагогічних працівників, 2 з них у позачерговому порядку.

Кожному педагогічному працівнику було призначено за графіком час виходу на он-лайн зв’язок або час явки у засідання.

21atpp1

Голова атестаційної комісії Цуркан О.В. зачитував характеристики педагогічних працівників, що атестуються. Закріплені за ними члени атестаційної комісії коротко доповіли про вивчення педагогічної діяльності у міжатестаційний період.

21atpp2

На засіданні атестаційної комісії панувала доброзичлива атмосфера. Педагогічні працівники відповіли на питання членів атестаційної комісії та погодилися з наданими обґрунтованими рекомендаціями. Голова лічильної комісії Мисько О.О. оголошувала кожному педагогічному працівнику результати анонімного голосування.

Вітаємо всіх педагогічних працівників із успішною атестацією! Готуємося до атестації у Департаменті гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації. Дякуємо атестаційній комісії, яка в ході атестації оперативно і злагоджено працювала, дотримуючись рекомендацій в умовах епідеміологічної ситуації.

Завідувач навчально-методичного кабінету Замкова Л.С.
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}