Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 kv 1

Конференція трудового колективу Вінницького національного аграрного університету

17 лютого 2021 року відбулася чергова Конференція трудового колективу Вінницького національного аграрного університету, у якій дистанційно взяли участь всі структурні підрозділи університету, серед яких делегатом був і ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ».

21 kv 3

Такі конференції є важливою формою роботи університетської родини. Саме вони визначають основні напрямки діяльності закладів, допомагають керувати всім педагогічним процесом, розв’язувати нагальні проблеми.

21 kv 2

Виступив на засіданні і директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» Олег Цуркан, який у своїй промові наголосив на злагодженій роботі керівництва університету та всіх структурних підрозділів у навчальному процесі, науковій та виховній роботі. Олег Васильович подякував президенту університету Григорію Калетніку та ректору Віктору Мазуру Вінницького національного аграрного університету за сприяння у відкритті нової спеціальності – агрономії, збільшення кількості державного замовлення за усіма спеціальностями, розширення спектру підтримки за робітничими спеціальностями, успішну реалізацію ступеневої підготовки наших випускників у навчально-консультаційному центрі Вінницького національного аграрного університету, який діє на базі коледжу, підтримку ініціативи нашого навчального закладу щодо реалізації дуальної форми навчання, спільні проєкти у вихованні молоді, сприяння у передачі агровиробниками сучасних зразків техніки для створення навчальних макетів, зміцнення матеріально-технічної бази коледжу, стабільне фінансування діяльності закладу.

Дякуємо за розуміння, підтримку і сприяння усіх наших ініціатив та високу оцінку діяльності колективу ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}