Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21poet

Творча зустріч

26 січня в стінах ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» відбулася творча зустріч під назвою «Літературне життя Поділля» з поетесою, членом ГО "Спілка слов'янських письменників України", головою міжрайонної організації "Спілка слов'янських письменників України", лауреатом та дипломантом всеукраїнських фестивалів та конкурсів, громадською діячкою – Світланою Баламут.

Світлана Юхимівна розповідала студентам коледжу про свій творчий шлях, читала власну поезію та дарувала позитивний та ліричний настрій усім учасникам творчої зустрічі. Вона зачитала цікавий історичний факт із книги-історії про селище Тростянець, яка в даний час готується до друку.

Світлана Юхимівна є майстром поетичного і прозового слова, це відчули усі учасники заходу, адже атмосфера трепетного і душевного слова, енергетика поетеси наповнювали усіх присутніх позитивними емоціями. На завершення Світлана Баламут презентувала бібліотеці коледжу гарні та повчальні книги.

Коледжанська родина дякує за теплу зустріч і корисні подарунки та сподівається на подальшу співпрацю з членами ГО "Спілка слов'янських письменників України".

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}