Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 rada

Засідання разової спеціалізованої вченої ради

09 березня 2021 року директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» Олег Цуркан взяв участь у засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 05.854.004 Вінницького національного аграрного університету у якості голови з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії.

21 rada1

Аспірант кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці інженерно-технологічного факультету ВНАУ Сергій Бурлака успішно захистив дисертацію на тему: «Підвищення ефективності використання машинних агрегатів при роботі на суміші палив» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Механічна інженерія» за спеціальністю «Галузеве машинобудування». Науковий керівник: Ірина Гунько, кандидат технічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету.

Вітаємо Сергія Андрійовича та наукового керівника Ірину Василівну з успішним захистом дисертаційної роботи, бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги у професійному зростанні та майбутніх наукових пошуків. Вітаємо Олега Васильовича за успішне керівництво разовою спеціалізованою вченою радою!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}