Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21sz

Екскурсія на виробництві

29 вересня 2021 року студенти Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж» Вінницького національного аграрного університету відвідали Гайсинський цукровий завод ТОВ "Продовольча компанія "Зоря Поділля".

Заступник головного бухгалтера підприємства Поворознюк Н.П. представила студентам структуру бухгалтерії, ознайомила з основними завданнями, які виконують облікові працівники, розповіла про всі переваги та труднощі в роботі бухгалтера. Надзвичайно цікаво для студентів було власними очима побачити специфіку роботи в середовищі програми «1С Підприємство 8.3»

Також студенти ознайомились з технологією виробництва цукру. Завідувач виробничої лабораторії шевчук Оксана Іванівна розповіла про особливості роботи на виробництві, провела екскурсію, демонструючи устаткування та обладнання.

Студенти були вражені високим рівнем автоматизації та комп’ютеризації, адже увесь процес виробництва супроводжують комп’ютери.

Адміністрація та студенти коледжу висловлюють щиру подяку працівникам цукрового заводу за цікаву та пізнавальну екскурсію, від якої вони отримали багато приємних вражень. Особлива подяка начальнику служби персоналу Грабар Тетяні Василівні за організацію екскурсії.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}