Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
DSC 9502

30-річний ювілей Карбівської школи

Тридцять років тому в селі Карбівка Гайсинського району збудували нову середню школу, яка випустила у світ не одну сотню випускників. Чимало з них стали успішними та поважними особистостями, відомими далеко за межами села та району фахівцями. Ювілей школи став святом не тільки для педагогічного, учнівського та батьківського колективів школи, а й для випускників різних поколінь та вчителів-пенсіонерів.

Від імені колективу Ладижинського коледжу ВНАУ і його директора Олега Цуркана - щирі побажання з нагоди ювілею та цінний подарунок передали колективу навчального закладу заступник директора з виховної роботи Олена Мисько та студенти коледжу.

Як і годиться, не обійшлося без музичних привітань. Вокальний ансамбль «Сузір'я» Ладижинського коледжу ВНАУ також прикрасили свято номерами художньої самодіяльності.

DSC 9510

Бажаємо Карбівській шкільній родині, щоб кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на нові досягнення та звершення. Хай і надалі буде плідною Ваша нелегка праця на благо рідної школи.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}