Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
30 el 1

30 років Відділенню електрифікації та автоматизпції с.г. у Ладижинському коледжі ВНАУ

29 жовтня 2019 року відділення електрифікації і автоматизації сільського господарства Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету відсвяткувало 30-річний ювілей. В 1989 році в технікумі почало діяти відділення електрифікації і автоматизації сільського господарства. Для нього за два роки були створені всі необхідні кабінети і лабораторії, укомплектовані сучасним обладнанням, завдяки спільній роботі викладачів, лаборантів та підтримки адміністрації в особі заступника директора з навчальної роботи Красоти Василя Івановича. А під керівництвом першого завідувача відділенням Мельника Анатолія Дмитровича сформувався дружній колектив однодумців.

30 el 2

Перший випуск заочного відділення – грудень 1992 р., денного – червень 1993 р., показав високу професійну підготовку фахівців, які проявили себе висококваліфікованими спеціалістами не лише на Вінниччині, але й далеко за її межами.

Своє свято відділення відсвяткувало в колі студентів, колег, випускників минулих років. А також були присутні виконуючий обов’язки декана інженерно-технологічного факультету Вінницького національного аграрного університету Матвійчук Віктор Андрійович, депутат Вінницької обласної ради, випускниця Ладижинського коледжу ВНАУ Головашич Людмила Володимирівна, директор ДТЕК Ладижинської ТЕС Снєгін Ігор Петрович, головний інженер «VOLTAGE GROUP» Собчук Василь Сергійович.

30 el 5

30 el 6

30 el 7

З вітальним словом виступив директор коледжу Олег Васильович Цуркан, після чого вручив найактивнішим студентам відділення електрифікації та автоматизації с.г. грамоти за відмінні успіхи у навчанні.

До вітань долучився і вельмишановний гість, у минулому заступник директора з навчальної роботи коледжу Василь Іванович Красота, який привітав працівників з таким важливим днем і побажав відділенню процвітання.

30 el 9

Для розвитку відділення електрифікації і автоматизації гості подарували вітрову установку, сонячні панелі «JA SOLAR», мультимедійний проектор. Сучасне електрообладнання дозволить студентам краще опановували сучасну техніку та технологію, а також бути висококваліфікованими спеціалістами.

30 el 3

30 el 8

Урочистості свята додали співи і веселі танці у виконанні художніх колективів коледжу.

30 el 4

30 el 10

Маємо надію, що відділення так активно розвиватиметься і надалі, і стіни коледжу зустрічатимуть ще більше шановних гостей.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}