Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Agch

Заслужена нагорода

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів, активну громадянську позицію заступника директора з адіміністративно-господарської роботи ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» Гунт Лесю Петрівну нагородили Почесною грамотою Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради!

Урочисте нагородження відбулося під час святкування 39-ї річниці від Дня заснування Вінницького національного аграрного університету.

Леся Гунт з тих рідкісних людей, які вміють перемагати своєю працею та незгасним творчим ентузіазмом! Високу відзнаку своєї трудової діяльності та велику повагу серед співробітників і студентів, вона заслужила послідовною і наполегливою роботою.

Ось вже понад 16 років працює Леся Гунт в коледжі. З них, останні 5 років обіймає посаду заступника директора з адміністративно-господарської роботи. Має великий досвід співпраці з студентською молоддю, добре ознайомлена з процесами господарської діяльності. А ще, ніколи не відкидає жодної можливості докласти власні сили і уміння до вирішення складних виробничих задач.

Добре працювати допомагає відчуття спорідненості з коледжем. Адже, у 2008 році Леся Петрівна з відзнакою закінчила Ладижинський коледж ВДАУ за спеціальністю «Бухгалтерський облік» та відразу вступила до Вінницького державного аграрного університету. У 2012 році з відзнакою закінчила Вінницький державний аграрний університет та отримала кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту.

Обрати майбутній професійний шлях допоміг добрий приклад батька Петра Васильовича, який понад 30 років свого життя присвятив коледжу – пройшов трудовий путь від майстра практичного навчання до заступника директора з адміністративно-господарської роботи. Зробив свій професійний вибір в бік коледжу і рідний брат Андрій. Тут він сповна знайшов застосування своїй творчій жилці – працює художнім керівником, шліфує грані таланту студентської молоді. Отже, це ціла династія, яка внесла свій добрий вклад в історію ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ».

Весь свій досвід поклала Леся Гунт на те, щоб зібрати команду професіоналів, які спрямовують власні зусилля на створення найкращих умов для навчально-виховного процесу. До складу адміністративно-господарської частини входять спеціалісти інженерного складу, коменданти навчальних корпусів та гуртожитків, завідувачі господарством, робітники з обслуговування будівель і споруд, водії, охорона, прибиральниці та двірники. Під керівництвом Лесі Гунт працівники адміністративно-господарської частини беруть активну участь у роботі з матеріально-технічного та побутового забезпечення навчального процесу в коледжі на рівні державних стандартів якості освіти та господарських потреб.

Пріоритетними завданнями адміністративно-господарської частини є:
- Виявлення господарських проблем та пошук способів кваліфікованого їх вирішення, для забезпечення належного пожежного та санітарно-технічного стану;
- Зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу;
- Забезпечення належних умов навчання та проживання для учасників освітнього процесу.

Адміністративно-господарська частина коледжу – це колектив досвідчених професіоналів, який забезпечує проведення поточних та капітальних ремонтів, контроль за безперебійним постачанням в навчальні корпуси та гуртожитки електроенергії, водопостачання, справності комунікаційних систем.

Колектив ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» щиро вітає Гунт Лесю Петрівну із високою відзнакою її трудової діяльності! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги до праці та подальших успіхів в роботі!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}