Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ag ka

Цікава екскурсія

12 травня 2023 року адміністрація Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ на чолі з директором, д.т.н., професором Олегом Цурканом ознайомилася з виробництвом сільськогосподарської техніки на підприємстві ТОВ «Агромаш-Калина», що знаходиться в м. Калинівка Вінницької області.

Це підприємство є провідним виробником сільськогосподарських машин, таких як культиватори, котки, глибокорозпушувачі ґрунту, дискатори, ротаційні та пружинні борони, а також сучасної посівної техніки з високими експлуатаційними показниками. Головна мета підприємства ТОВ «Агромаш-Калина»полягає у виробництві та реалізації продукції високої якості, яка виготовляється для всіх зон України і є незамінною при підготовці ґрунту до посіву.

Екскурсію провів особисто керівник підприємства Юрій Васківнюк, який надав детальну інформацію про виробничий процес та показав сучасні цехи ТОВ «Агромаш-Калина». Приємно, що директором відомого виробника сільськогосподарської техніки є випускник Ладижинського технікуму механізації сільського господарства 1976 року Микола Васківнюк.

Відвідування підприємства надало цінну можливість побачити власними очима виробництво сільськогосподарської техніки високої якості, яка є невід'ємною частиною агропромислового сектору України.

Адміністрація Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ дякує керівництву ТОВ «Агромаш-Калина» за надану можливість відвідати виробничі потужності підприємства.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}