Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Expo193

AGROEXPO 2019

Організатори міжнародної агропромислової виставки ТОВ "Украгроекспо" запросили відвідати виставковий захід AGROEXPO 2019, який проходив з 25 по 28 вересня 2019 року у м. Кропивницький Кіровоградської області.

Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO - це:
- 125 000 м2 виставкових площ (відкритий виставковий майданчик – 102 500 м2, критий – 22 500 м2);
- Польова демонстрація всіх типів сільськогосподарської техніки на полігоні;
- Спеціалізована виставка племінної худоби та птиці;
- Експозиції вітчизняних і закордонних виробників техніки та обладнання для агропромислового виробництва, комплектуючих до с/г техніки;
- Експозиції виробників та постачальників засобів захисту рослин, насіння;
- Можливість відвідати тематичні семінари та конференції;
- Спеціалізована виставка-продаж легкових та вантажних автомобілів від відомих світових брендів - "AUTOLAND";
- Тест-драйв легкових автомобілів та с.г. техніки;

Викладачам спеціальних дисциплін надали можливість підвищити свій фаховий рівень новими знаннями у галузі сільськогосподарського машинобудування та машинопостачання, експлуатації і використання техніки (пристосовуваності по регіонах), всіх видів сервісу і ремонту, перспектив застосування і впровадження нових форм і методів співробітництва з сучасними учасниками с.г. ринку.

26 вересня 2019р. викладачі коледжу Слюсаренко С.П., Сандуляк А.М., Павловський В.І та Сєріков А.В. відвідали виставковий захід.

Expo192

Кожне відвідування таких заходів ставить перед собою основні три цілі:
- Підвищити свій рівень у аспекті інформованості про нову с.г. техніку, технічного забезпечення і впровадження нових ноу-хау технічних параметрів машин.
- Інформованості застосування інформаційно-технічного забезпечення сучасного МТП, рівня пристосовуваності новітніх ІТ технологій до різних марок машин і забезпеченості ними.
- Набуття теоретично-практичних навиків з прогресивними учасниками по наданню відповідних послуг для с.г. виробників.

Насамперед хочеться відмітити, що сучасна техніка досить чітко окреслила напрямок свого розвитку - якість. Передові фірми-продуценти с.г. машин, створивши відповідні структурні ланки (дилерські центри) надають дуже широкий спектр своїх послуг с.г. виробникам. Це проявляється у розробці, удосконаленні і пристосовуваності с.г. техніки до різних умов експлуатації в залежності від ґрунтів, рельєфу, картографування, технологічності, культур, кліматичних умов і т.д., а це тягне за собою підвищення умов праці, технологічності вирощування різних с.г. культур – покращення економічного стану господарств різних форм власності.

Поспілкувавшись з різними учасниками і відвідувачами виставки хочеться відмітити тенденцію розвитку і впровадження новітніх технологій у різні галузі, а це тягне за собою необхідність забезпеченості професійно-інтелектуальними трудовими ресурсами.

Всі фірми (при співбесіді, обговоренні, дискусії) вказують на те, що потрібні трудові ресурси: комунікабельні, автентичні, інтелектуально активні і розкуті, наполегливі і інформовані, що забезпечить сталі технологічно-технічні показники роботи різних с.г. підприємств.

Expo19

Все це зводиться до одної цілі – всім потрібен СПЕЦІАЛІСТ нового професійного гатунку. На кожній з виставок зустрічаємо наших випускників і цього разу також було не виключенням. Наші випускники відмінно себе зарекомендували у різних сферах надання різних менеджерсько-айтішних послуг різної сучасної техніки для товаровиробників.

Розмова з провідними топ-менеджерами вказала на те, що різні фірми і с.г. підприємства готові брати на роботу спеціалістів, які орієнтуються в умовах сучасної тенденції розвитку техніки, а особлива їх увага приділяється на : відповідність, відповідальну професійність, технічну грамотність і толерантність, енергійність - залог успішного життєвого майбутнього, також чітко вказали на особливості розвитку сучасних освітньо-ринкових ставлень до проблем отримання спеціалізованих трудових ресурсів.

Радує те, що різні фірми розуміють причинно-наслідкові аспекти нехватки кваліфікованих кадрів, а тому більше починають створювати потенційні умови для співпраці з навчальними закладами.

Такі виставки забезпечують можливість підвищити свій науково-професійний і теоретично-практичний рівень, а особливо здобути практичних навиків по технічних характеристиках, застосуваності, технологічності і пристосовуваності техніки до виробничих умов, адже проводилась польова демонстрація всіх типів с.г. техніки на демонстраційному полігоні.

На останок хочеться сказати, що такі виставки забезпечують обізнаність, логістику, обґрунтованість цілей навчання студентів, їх перспективність працевлаштування і кар’єрного росту.

На нашу думку, для таких заходів потрібно створювати групи викладачів і студенті на всі дні експозиції.

Голова ЦК спеціальних дисциплін Слюсаренко С.П.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}