Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Agro min

Виставка «AGROEXPO» - драйвер сучасної науки та продуцентів техніки, технологій і аграрної продукції

На сьогодні - виставково-ярмаркова індустрія у світі перетворюється в дуже важливу сферу діяльності де відбувається обмін досвідом, тенденціями та інформацією.

Виставка є моделлю ринку, на якій попит зустрічається з пропозицією, а постачальники і продавці – зі споживачами товарів та послуг. На сучасному етапі розвитку агропромислового сектору України це є одна з найважливіших ланок економічної стабільності.

Сучасні ринкові умови та відкриття ринку землі вимагають нових підходів для розвитку структурованості в агросекторі - це підтримка малих сільгоспвиробників, сімейних фермерських господарств та їх об'єднань. Виставка «AGROEXPO» - це не тільки торговий майданчик та інструмент для здійснення торгово–економічних комунікацій, а є тим механізмом, який бере активну участь в процесах, щодо формування маркетингового середовища в регіонах.

Завдяки своєму активному розвитку, в останні роки виставка дала імпульс до того, що велика кількість підприємців і аграріїв вважають її особливою подією.

Виставка проходила традиційно восени - з 30 вересня по 3 жовтня. В цей час роботи на полях вже майже завершені, а сільгоспвиробники приїжджають на захід з конкретними цілями та планами: закупити на кошти, отримані від реалізації продукції, - добрива та насіння на новий сезон, придивитися техніку та укласти договір про її купівлю одразу ж на виставці, ознайомитись з впровадженням передових технологій посіву(посадки), догляду і збирання різних с.г культур.

2 жовтня 2020р. завідувач навчально-виробничою практикою Вельганюк О.С., викладачі Слюсаренко С.П., Павловський Д.В. та майстер виробничого навчання Соловей С.А. на чолі з завідувачем інженерно-агрономічного відділення Дідиком І.О., відвідали даний виставковий захід, де детально ознайомились з новітніми зразками техніки, обладнання, матеріалами, які представлені на виставці.

Спілкування між учасниками виставки та представниками коледжу зближують освітній процес з реальним виробництвом, що суттєво впливає на підвищення якості навчання, а також мотивує до кращого впровадження у навчальний процес передових тенденцій.

Виставка «AGROEXPO» є номером один в питаннях, які стосуються аграрної техніки та технологій, рослинництва та тваринництва, а також систем зберігання, переробки та логістики продукції АПК. Вона входить в ТОП-10 найбільших виставок Європи. Завдяки великим площам виставкового комплексу (найбільший в Україні- загальна площа 360 000 кв.м.: 102 300 кв.м. – відкриті майданчики, 22 700 кв. м. – критий павільйон, 140 000 кв.м. – велика комфортна парковка); наявністю полігону для польової демонстрації сільськогосподарської техніки (площа - 70 000 кв.м.), на якому аграрії можуть побачити не лише аграрну техніку на статичній експозиції, а і її роботу в полі - виставка залишається беззаперечно відмінною та цікавою.

«AGROEXPO» - це не лише можливість відвідувачам ознайомитися з аграрними новинками, також їх увазі пропонується особливий розділ – спеціалізована виставка «AUTOLAND» (знаходиться в критому павільйоні на площі 6 500 кв.м.), яку в 2019 році фахові автовидання та відвідувачі вже нарекли "українським Франкфуртом". Так в минулому році участь взяли 18 компаній та було презентовано 10 новинок.

Також кожен бажаючий зміг випробувати, відчути адреналін та оцінити технічні можливості і переваги автомобілів відомих марок на відкритій ділянці для тест-драйвів загальною площею 25 000. кв.м.

Організатори «AGROEXPO» виставки прагнуть того, щоб кожен з відвідувачів зміг з користю провести більше часу на виставці, щоб захід виявився цікавим, корисним і продуктивним. Тому першочерговим завданням є підвищення виставкової культури, формування у відвідувачів сприйняття виставки як заходу, де можна не тільки дивитися, а й активно купувати, одержувати знижки від виробників, і брати участь у різноманітних заходах.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}