Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Agrofrends

Співпраця з компанією «АГРОФРЕНДС»

Перспективна та мобільна компанія «АГРОФРЕНДС» успішно реалізує сільськогосподарську техніку та запасні частини для виробників сільськогосподарської продукції з кінця 2016 року, надаючи вчасну сервісну допомогу на сучасному європейському рівні.

Партнерами компанії сьогодні є відомі передові та потужні аграрні об’єднання по виробництву та реалізації продукції для споживачів аграрного ринку.

Пріоритетним напрямком роботи компанії являється індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта. Перелік нової техніки та запчастин постійно поновлюється, що дає можливість споживачам успішно і якісно проводити польові роботи, вчасно завершувати посівні компанії та роботи на жнивах.

2-го квітня 2018 року відбулась зустріч директора коледжу Цуркана Олега Васильовича та завідувача навчально-виробничою практикою Сандуляка Андрія Миколайовича з регіональним директором компанії «АГРОФРЕНДС» Васільєвим Олексієм з метою розглянути взаємовигідні шляхи співпраці. Однією з форм співпраці з навчальними закладами та залучення молоді до роботи в компанії є проведення практик і стажувань.

Отож, компанія «АГРОФРЕНДС» розпочала роботу з Ладижинським коледжем Вінницького національного аграрного університету.

Agrofrends1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}