Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Agrovesna20

АгроВесна 2020

З 18 по 20 лютого 2020 р. у Міжнародному Виставковому Центрі відбулася головна виставкова подія агросектору України – «АгроВесна 2020», яка об’єднує 3 важливі міжнародні виставки: «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика». Масштабний захід щорічно збирає довкола себе провідних фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі. Студенти третіх та четвертих курсів спеціальності «Агроінженерія», які вивчають дисципліни по вирощуванню сільськогосподарських культур та їх переробку Ладижинського коледжу Вінницького НАУ відвідали виставку 19 лютого 2020 р.

Делегацію очолювали викладачі коледжу: Попов Іван, викладач дисципліни «Механізація переробки с.г. продукції» та Тихонова Тетяна, викладач «Основ агрономії» та «Основ тваринництва».

Головне завдання участі в виставці: ознайомити студентів із новими технологіями вирощування с.г. культур, складовими цих технологій є підготовка ґрунту, посів, догляд за посівами, збирання, та зазначенням того, як з кожним роком клімат змінюється і як від зміни цього фактору змінюється технологія; з новими технологіями переробки с.г. продукції; з технологіями догляду, годівлі та утримання с.г. тварин. Виставка включала в себе три павільйони: технології вирощування с.г. культур, переробка с.г. продукції та тваринництво.

Студенти з цікавістю оглядали, фотографували експонати виставки, занотовували прослуханий матеріал, ставали запитання і господарям, і викладачам.

Стомлені, але задоволені почутим і побаченим студенти поверталися додому, ділилися враженнями про виставку. Викладачі також здобули неоціненні знання, які в майбутньому зможуть використати під час викладання нової спеціальності: «Агрономії».

Міжнародна виставкова подія «АгроВесна 2020» була грандіозною! Разом з початком нового аграрного сезону було відзначаємо ювілей масштабних виставок, яким виповнюється 10 років.

Дякуємо адміністрації коледжу за можливість відвідування таких заходів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}