Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ar1

Молодіжний форум

З 4 липня по 8 липня 2018 року проводився обласний молодіжний табір-форум "Вінниця молодіжна - ініціюй та дій", робота якого розпочалась на базі дитячого санаторію «Подільський Артек». Традиційно ініціатором та організатором щорічного заходу є Департамент соціальної та молодіжної політики ОДА. Варто зазначити, що поточна програма молодіжного форуму включає низку заходів, спрямованих на особистісний розвиток учасників, вивчення потреб молоді, а також ознайомлення юнаків та дівчат із можливостями для самореалізації та активної участі в житті територіальних громад.

Цьогоріч до участі у форумі долучились близько 170 учасників з числа активної та обдарованої молоді Вінницької області. Студенти Ладижинського коледжу ВНАУ Моцак Олександр та Гладченко Іван прийняли активну участь в даному заході та отримали масу позитиву, емоцій, приємних вражень.

Ar3

Захід проводився з метою заохочення молоді до активної участі у громадському житті. Аби підтримати та поспілкуватись з учасниками форуму до "Подільського Артеку" завітали голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій та директор департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна.

В цілому, захід проводився у вигляді політичної гри. Окрім тренінгової роботи в партіях, учасники були задіяні в спортивних змаганнях та культурно-розважальних заходах. Кожного дня на учасників заходу очікували цікаві конкурси, презентації, зустрічі з відомими персонами України. Такі як, соліст групи "Тік" Віктор Бронюк, зірка телесеріалів, комік-шоу та КВН-щик Олександр Теренчук.

Ar5

Ar6

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}