Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Atestacia1

Чергова атестація педагогічних працівників

Відповідно до плану роботи атестаційної комісії Ладижинського коледжу Вінницького НАУ 20 березня 2019 року відбулося підсумкове засідання.

До 15 березня атестаційна комісія вивчала педагогічну діяльність працівників, які атестувалися у 2018-2019 навчальному році шляхом відвідування занять, виховних заходів, вивчення рівня навчальних досягнень студентів, публікаційної діяльності, ознайомлення з участю педпрацівників у роботі циклових комісій, методичних об’єднань, участі у фахових конкурсах, виставках та звітах на методичній і педагогічній радах.

Голова атестаційної комісії Цуркан О.В. ознайомив членів комісії з характеристиками діяльності педагогічних працівників в міжатестаційний період.

Atestacia2

Усі педагогічні працівники, які атестувались у 2018-2019 н.р., успішно пройшли атестацію на відповідність займаним посадам, раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та званням.

Atestacia4

За результатами атестації атестаційна комісія ухвалила рішення: про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії» - п’яти викладачам, відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії» ̶ одному викладачу, про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії» - одному викладачу.

Атестаційна комісія Ладижинського коледжу Вінницького НАУ порушила клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації про відповідність:

- раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «викладач-методист» ̶ одному викладачу;

- раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та про присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» ̶ п’яти викладачам;

- про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання « старший викладач» ̶ одному викладачу.

Atestacia3

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}