Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Bal%20%281%29

Благодійний бал «Дотик»

Bal%20%281%29

14 лютого 2018 року студенти Ладижинського коледжу ВНАУ за ініціативи та підтримки студентського профкому мали змогу відвідати благодійний бал у м. Вінниця. Захід був прекрасною нагодою відсвяткувати День Святого Валентина у вишуканій атмосфері театру ім. М.К. Садовського.

Мета благодійного балу - збір максимальної кількості коштів на лікування епілепсії семирічної дівчинки Маринки Мельник.

Bal%20%282%29

Вечірня програма несла у собі чимало культурних проявів: театральні постанови, виступ музичного гурту, виставка – продаж художніх робіт із різних куточків України, а також майстер-клас з бальних танців та вальсу зробили цей вечір яскравим та наповненим широкою палітрою фарб. Театральна вистава заворожувала своєю красою. За допомогою різних образів актори змушували зал вірити емоціям та проникнутись їх грою. Також відвідувачі у спокійній атмосфері могли насолодитись творчістю гурту «Jazzforacat».

Голова студентського парламенту коледжу Нарожний Олександр зауважив, що це дуже крутий захід, який залишив велику кількість вражень і приємних спогадів, адже це неабиякий досвід як у культурному розвитку, так і в благодійній справі.

Молодь отримала незабутні враження, приємні спогади, а найголовніше, зробила гарну справу!

Bal%20%283%29

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}