Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ban111

Талановита студентка коледжу

…А весною процвіла я
Цвітом при долині,
Цвітом білим, як сніг, білим!
Аж гай звеселила…
(уривок з вірша Т.Шевченка "Лілея")

Нещодавно в Ладижині відбувся обласний онлайн-конкурс читців “Кобзар і Україна”, присвячений 209 річниці з дня народження Тараса Шевченка. В Ладижині перше місце виборола студентка групи Б-31 Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ - Анастасія Бандур. Ми поспілкувалися з Анастасією, щоб дізнатися більше про неї та її майбутні плани, адже незабаром вона завершує навчання у коледжі.

Родом Анастасія з села Червоне Гайсинського району, зараз навчається у нашому закладі за спеціальністю “Облік та оподаткування”. До коледжу Анастасія вступила після завершення 9 класів середньої школи. Під час навчання там Анастасія відвідувала музичну школу, ходила на гурток з малювання.

— Я обрала саме бухгалтерію, тому що мені подобається працювати з документами. - говорить дівчина. — Мої найулюбленіші предмети — математика, бухгалтерський облік, оподаткування.

У вільний від навчання час дівчина має різноманітні хобі: малювання, читання віршів і стрільба. Анастасія бере участь у багатьох конкурсах: виставках малюнків акриловою фарбою, виступає на конкурсах читців, є членом збірної команди коледжу зі стрільби кульової.

У Анастасії є молодша сестра, яка навчається у школі, а після її завершення також планує вступати до Ладижинського фахового коледжу ВНАУ.

— Навчання в коледжі допомогло мені розвинути свої таланти. — говорить Анастасія. — Тут є багато гуртків, щоб покращувати свої здібності. Працюють хороші викладачі. Гарно ставляться до студентів, завжди прийдуть на допомогу в разі необхідності.

— Після завершення школи я обрала Ладижин і не жалкую, бо це місто гарне, зручне, компактне і затишне. Я тут би навіть хотіла залишитися жити й працювати.

На майбутнє Анастасія планує продовжити навчання у Вінницькому національному аграрному університеті.

Під час навчання Анастасія була нагороджена відзнакою президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка «Кращий студент коледжу» за особливі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті коледжу, а приємним доповненням до відзнаки стала тижнева поїздка у складі студентської групи до Іспанії.

— Під час поїздки найбільше сподобалися і запам’яталися люди, які там живуть — усміхнені та доброзичливі, — каже Анастасія, але все ж мені більше подобається Україна. Тут мій дім, батьки, сестра, друзі та майбутня улюблена робота — все те, що я найбільше за все ціную.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}