Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Bat zb 21

Перші батьківські збори для батьків студентів-першокурсників

1 серпня у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулися перші ознайомчі батьківські збори для батьків студентів-першокурсників за участі адміністрації, викладачів та співробітників коледжу.

Приємно зауважити, що всі батьки проявили інтерес до перебігу майбутнього студентського життя їх дітей і явка на збори була майже стовідсотковою.

Збори мали на меті познайомити батьків з колективом коледжу та залучити їх до активної участі у вихованні студентської молоді.

З вітальним словом, перед батьками виступив директор коледжу доктор технічних наук, доцент, Олег Цуркан. На обговорення були винесені питання навчання, дуальної освіти, порядку нарахування та виплат стипендій, огляд матеріально-технічної бази коледжу, проходження практики, співпраці коледжу з потужними сільськогосподарськими підприємствами та інші важливі моменти з життя студентства. До уваги батьків, директором була представлена презентація в якій докладно розкриті основні напрямки навчання, побуту та виховання студентів.

Про організаційну роботу в навчальному закладі та важливість формування у студентів відповідальності за навчання та власну поведінку розповіли заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна, заступник директора з виховної роботи Олена Мисько та заступник директора з адміністративно-господарської роботи Леся Гунт.

Поради та рекомендації батькам щодо ефективної адаптації студентів нового набору до навчання в коледжі та дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання у гуртожитку надали практичний психолог Ольга Атанасова та медсестра Марія Черниченко.

Паспортист коледжу Надія Бондар проінформувала присутніх щодо необхідного переліку документів, які знадобляться студентам при поселенні у гуртожиток.

Після інформаційної частини зборів батьки подякували адміністрації коледжу та отримали відповіді на хвилюючі питання.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}