Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
22 bez net

Молодь за безпечний інтернет

За даними міжнародного дослідницького проєкту ESPAD, у 2021 році лише 6,7% опитаних підлітків в Україні не користувались соціальними мережами. Майже 45% підлітків проводять у соціальних мережах до 3 годин на день, а ще приблизно 50% – 4 та більше годин. Діти також використовують Інтернет для навчання. За правильного використання мережа привчає до самостійного розв'язання задач, структурування великих потоків інформації, дотримуючись основних правил безпеки.

З метою навчити студентів правилам безпеки в мережі 1 лютого 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі "Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету" зі студентами 1 курсу спеціальності "Агрономія" практичним психологом Ольгою Атанасовою була проведена бесіда-лекція на тему: "Безпека в мережі. Основи медіаграмотності".

Студенти із цікавістю переглядали тематичну презентацію, вчилися розрізняти офіційні і шахрайські сайти, знайомилися із новими видами кібербулінгу, ділилися досвідом неприємних ситуацій, пов'язаних з Інтернетом, ознайомилися із номерами телефонів Національної дитячої "гарячої" лінії та закріпили отриману інформацію переглядом відеоролика: "Основні правила безпечної роботи в інтернеті".

Студенти проявили активність і зауважили, що дана тема надзвичайно важлива і актуальна.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}