Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 b k

Робота бібліотеки

22 вересня 2021 року студенти фахові молодші бакалаври першого курсу економічного відділення у супроводі викладача Галини Гайдучик ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» у супроводі викладача Галини Гайдучик ознайомились з роботою бібліотеки коледжу.

Завідувач бібліотекою Віра Денисенко і бібліотекар Світлана Кринична організували і провели цікаву зустріч зі студентами, під час якої студенти отримали багато цікавої і цінної інформації, збагативши свій багаж знань цікавими фактами, що стосуються не тільки роботи бібліотеки, а й культурного життя коледжу.

Студенти ознайомились з історією створення бібліотеки коледжу, з основними завданнями бібліотеки вищого навчального закладу, про що цікаво і змістовно розповіли бібліотекарі.

Студенти отримали практичні навички користування бібліотечними каталогами, оглянули склад бібліотечного фонду коледжу.

У читальному залі бібліотеки на студентів очікувала міні-виставка художніх картин, що стало для них приємним сюрпризом, адже автором картин була їх однокурсниця, студентка групи І-11 Анастасія Сорокан. Всі присутні з цікавістю послухали розповідь Насті про її творчий шлях і про подальші творчі плани.

Поетеса Світлана Кринична читала власні вірші, які дуже сподобались слухачам, адже у них оспівується краса рідної землі, любов до батьків, до природи, до своєї малої батьківщини.

Працівники бібліотеки провели серед студентів конкурс на кращого декламатора, для чого були підібрані вірші на патріотичну тематику. Кращим декламатором стала студентка групи Б-11 Вікторія Звягіна.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}