Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Bar

Борітеся – поборете!

7 березня 2023 р. у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного університету в групі АІ-23 куратором Наталією Кушнір була проведена виховна година на тему: «Борітеся – поборете!».

Щира атмосфера заходу налаштовувала присутніх на бесіду про трагічні події сьогодення. Презентація, літературна композиція розповідали про героїчну боротьбу українського народу проти рашиської навали,про жахіття війни,яка забирає життя тисячі людей.

Студенти переймалися почуттям гордості і приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить свою державу, вшановує світлу пам'ять загиблих у цій страшній війні, адже серед загиблих героїв є імена студентів нашого навчального закладу.

Безсмертні поезії Тараса Шевченка розкривали тематику виховного заходу і звучали як заклик до героїчної боротьби, до перемоги. Юнаки ділилися власними переживаннями, розповідали про свою волонтерську діяльність. Такі виховні заходи формують у студентської молоді національну відомість, активну громадську позицію та щирий патріотизм.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}