Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Borshch

Як хлопці борщ варили

Формування навиків самообслуговування є важливою складовою підготовки до самостійного життя в рамках системи виховної роботи з студентською молоддю. А навик готування їжі взагалі вважається базовим. Так 26 січня 2022 року в гуртожитку № 1 Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж» ВНАУ відбувся майстер-клас з приготування української національної страви, борщу, організований вихователем Надією Блажиліною.

Студенти дізнались про рецептурні секрети різних видів борщу, та зупинили свій вибір на класичному червоному з унікальним, квасно-солодким відтінком присмаку. Жваво вправлялись у чищенні та нарізанні овочів, вивчили нюанси їх співвідношення у страві, ознайомились з особливостями сервіровки стола. Визнали, що процес приготування їжі може бути досить приємним та захоплюючим, аніж власне дегустація. Особливу увагу студентів привернули на важливості позитивних думок під час готування та прийому їжі, аби надати нашому організму максимальну користь. І який же, то смачний борщ, коли в ньому часточка душі кожного, хто його приготував. Спільні клопоти на студентській кухні об’єднують та здружують хлопців.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}