Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Byling2018

Булінг, як одна із проблем сучасності

Булінг – небажана агресивна поведінка дітей шкільного віку, яка призводить до цькування дитини іншою дитиною або групою дітей з метою приниження, залякування та демонстрації сили.

Що таке булінг, чому виникає таке явище, та як діяти коли булять Вас, або як чинити в ситуації коли Ви бачите, як булять когось іншого? З метою роз’яснення цих та інших питань практичний психолог Тамара Ряба ініціювала зустріч студентів Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету зі спеціалістами Ладижинського бюро безоплатної правової допомоги Олександром Дерещуком та Романом Шараном.

В процесі роботи студентам було представлено відео де наочно показано булінг серед підлітків, а також приклад як протистояти булінгу.

Buling20182

Студенти уважно слухали доповідачів та наприкінці заняття ставили запитання.

Наостанок хочеться подякувати партнерам з Ладижинського бюро безоплатної правової допомоги, які допомогли та провели таку цікаву зустріч. Надіємось, що завдяки спільним зусиллям ми допоможемо запобігти таким непередбачуваним вчинкам, які несуть за собою відповідальність різного характеру.

Buling20183

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}