Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
ZX 2

Поінформований - означає захищений

30 жовтня 2018 року за сприяння Ладижинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Ладижинського коледжу ВНАУ за ініціативи Вінницького обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом відбувся інформаційно-профілактичний захід з питань ВІЛ/СНІДу. Перед студентами-першокурсниками виступили лікар вищої категорії Яворський Ярослав Петрович та соціальний працівник Кафарська Людмила Василівна.

ZX 1

До уваги студентів був запропонований перегляд відеофільму про важливість обстеження на виявлення в організмі ВІЛ-інфекції, про толерантне ставлення до ВІЛ позитивних людей.

Яворський Я.П. надав слухачам в доступній формі вичерпну інформацію про вірус імунодефіциту людини, про шляхи його передачі, про способи безпечної поведінки, про важливість ведення здорового способу життя, вміння робити вчасний правильний вибір. Особлива увага студентів зосереджувалась на між статевих стосунках, на спілкуванні в оточенні однолітків, на важливості формування вміння протистояти тиску компанії.

Кафарська Л.В. запропонувала студентам елементи брейн-рингу, під час якого розглядались різні життєві ситуації та способи безпечної щодо ВІЛ-інфікування поведінки.

Спеціалісти СНІД центру систематизували та поглибили знання дітей про фактори збереження та зміцнення здоров’я, учасники брейн-рингу отримали пам’ятні браслети із надписом «Здоровя-стиль мого життя».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}